8. 9. 2024

Automobily.EU

autorecenze, testy, návody

1. Bugatti Chiron Super Sport 300+


Kdo by nechtěl vlastnit jeden z nejrychlejších automobilů na světě? Bugatti Chiron Super Sport 300+ může dosáhnout rychlosti až 304 mph, což je opravdu neuvěřitelné číslo. Jen si dejte pozor, abyste ho nevyzkoušeli na veřejné silnici!

2. Koenigsegg Jesko


Švédský výrobce Koenigsegg se opět představil s Jesko, který má výkon až 1600 koní. Tento superautomobil je kombinací luxusu a extrémní rychlosti, kterou by si jistě užil každý dobrodruh na silnici.

3. Lamborghini Aventador SVJ


Lamborghini vždy překvapí svým designem a výkonem a Aventador SVJ není výjimkou. S V12 motorem a agresivním vzhledem si získá srdce každého milovníka automobilů.

4. Porsche 911 Turbo S


Pokud hledáte kombinaci komfortu a rychlosti, Porsche 911 Turbo S je pro vás to pravé. S pohonem všech kol a výkonem 640 koní dokáže zrychlit jako raketa a přitom si užít luxusní jízdu.

5. McLaren 765LT


McLaren je známý svou technologií a výkonem a nový 765LT je dokonalým příkladem. Tento supersportovní automobil nabízí výkon až 755 koní a dokáže zrychlit na 60 mph za méně než 2,8 sekundy.

6. Ferrari SF90 Stradale


Ferrari vždy zaujme svým elegancí a výkonem a SF90 Stradale není výjimkou. Tento hybridní supersport má kombinovaný výkon 986 koní a umí jet i na čistě elektrický pohon.

7. Aston Martin Valkyrie


Aston Martin se spojil s Red Bullem Racing a výsledkem je Valkyrie, která vypadá jako z budoucnosti. S V12 motorem a výkonem až 1160 koní je to opravdový zážitek za volantem.

8. Ford Mustang Shelby GT500


Pro milovníky klasiky s moderním výkonem je tu Ford Mustang Shelby GT500. S výkonem 760 koní je to nejsilnější Mustang v historii a dokáže porazit mnoho superaut za poloviční cenu.

9. Chevrolet Corvette Stingray


Corvette je legendou amerických silnic a nový Stingray navazuje na úspěch svých předchůdců. S V8 motorem a cenou kolem 60 000 dolarů je to skvělá volba pro ty, kteří chtějí závodit bez prázdné peněženky.

10. Nissan GT-R Nismo


Nissan GT-R je známý svým brutálním výkonem a nový Nismo je ještě rychlejší. S více než 600 koňmi a technologiemi závodních aut je to skvělá volba pro ty, kteří chtějí maximální výkon za rozumnou cenu.

Supersportovní-auta

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.
Tvorba webových stránek: Webklient